Șoferi cu capul plin de alcool depistați în acest weekend de polițiștii vâlceni

0

În seara zilei de 30 noiembrie 2017, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata, au observat în trafic, în Lăpușata, o autoutilitară care la vederea poliției, a efectuat virajul la stânga, pe un drum sătesc neasfaltat.

Polițiștii l-au urmat pe șofer, un tânăr de 21 de ani, din Roșiile, oprindu-l pentru control.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că acesta a condus autoutilitara fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Băiatul a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Joi, 30 noiembrie 2017, polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de producerea unui eveniment rutier pe raza orașului.

În fapt, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de mașina din fața sa, lovind-o din spate și proeiectând-o în alt autoturism, care se deplasa pe același sens de mers.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost rănită, însă, în urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul de 56 de ani consumase alcool, acesta având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele acestuia. 

În noaptea de 2 decembrie 2017, polițiștii Poliției orașului Berbești, au oprit în trafic, pentru control, în comuna Alunu, un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, din comuna Prigoria, județul Gorj.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în cursul noapții de 2 spre 3 decembrie 2017, polițiștii Poliției municipiului Drăgășani,  au depistat în trafic, în municipiu, un bărbat de 35 de ani, din Drăgășani, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.89 MG/L  alcool pur in aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului.

Sâmbătă, 2 decembrie 2017, polițiștii Poliţiei Oraşului Calimaneşti, au depistat în trafic, în  oraș, un șofer de 42 de ani, din localitate, în urma testării cu aparatul etilotest, rezulând o concentratie de 0,45 mg alcool pur in aerul expirat .

Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În aceeași seară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au oprit în trafic, în Popești, un autoturism condus de un  băiat de 18 ani, din localitate.

În urma verificărilor întreprinse, s-a constatat faptul că acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule, deoarece nu deține permis de conducere.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tânărului și continuă cercetările.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here