Județul Olt – 2 aprilie 2020: Normele legale instituite pentru starea de urgență, verificate de structurile teritoriale ale MAI și MApN

0
imagine - ARHIVĂ

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, execută zilnic misiuni de ordine publică pentru respectarea tuturor normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

În ultimele 24 de ore, 550 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Astfel, a fost verificat modul de respectare a măsurilor de izolare în cazul a peste 1500 de persoane și au fost verificate 31 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în valoare de peste 82.000 lei.

În urma controalelor efectuate, în domeniul combaterii criminalității economice, în data de 1 aprilie 2020, polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 lei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here