Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare la Băbeni și Cernișoara

0

Vineri, 8 decembrie 2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoare, în Cernișoara și Băbeni. 

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu față de un bărbat de 36 de ani, din Cernișoara, condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală și furt de arbori.

În cursul lunii octombrie 2008, bărbatul s-a deplasat în zona forestieră a comunei Măldărești și ar fi tăiat, fără a avea acest drept, 6 arbori, specia fag și gorun,  volumul total fiind de peste 11 mc de material lemnos. Ulterior, acesta a transportat lemnele, cu ajutorul altui bărbat, la locuința unei persoane din Horezu.

Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare și urmează să fie condus la penitenciar.

Al doilea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști, a fost emis de Tribunalul Teleorman, față de un bărbat de 30 de ani, din Băbeni, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.

În cursul anului 2015, bărbatul a refuzat să prezinte organelor competente, după 3 somații, documentele legale și bunurile din patrimoniu, în scopul împiedecării verificărilor fiscale, financiare și vamale. De asemenea, acesta a fost condamnat și pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Bărbatul urmează să fie condus la penitenciar.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here