Razie în județul Mehedinți – 3 arme de foc și 500 articole pirotehnice ridicate de polițiști

0
imagine - ARHIVĂ

Joi, 14 decembrie 2017, polițiștii mehedințeni au organizat o razie pe raza întregului județ pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și a abaterilor comise de participanții la trafic.

În cadrul activităților, polițiștii au constatat 19 infracțiuni, au aplicat 158 de sancțiuni contravenționale și au confiscat peste 100 de produse de panificație și fructe, iar în ceea ce privește regimul silvic, aceștia au confiscat 36 de brazi și 1 metui cub de material lemnos.

De asemenea, comercializarea de produse accizabile a fost în atenția polițiștilor, fiind confiscată cantitatea de 740 de țigarete, precum și 26 de litri alcool.

În cadrul activităților au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, ocazie cu care s-a reușit recuperarea unui prejudiciu înregistrat în dosarele penale în valoare de peste 20.000 de lei. Totodată au fost soluționte 4 dosare penale, polițiștii reușind identificare a 3 autori în dosare rămase inițial cu autori neidentificați.

Polițiștii mehedințeni au ridicat 452 de elemente de muniție în vederea cercetărilor, 3 arme de foc și 500 articole pirotehnice.

Din totalul amenzilor, 97 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier.

10 amenzi au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 23 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 46.000 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 5 permise de conducere, și 2 certificate de înmatriculare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here