Craiova: Hoț prins în flagrant într-un magazin, lângă Liceul de Artă

0

Duminică, 11 noiembrie 2018, în jurul orei 02.30, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a observat un bărbat ce încerca să fugă cu bunurile furate dintr-un magazin.

Jandarmii au identificat hoțul în lui persoana R.A., în vârstă de 22 de ani, din Craiova, care a furat mai multe bunuri dintr-un magazin din municipiu, aflat la intersecția Bulevardului 1 Mai, cu strada Tabaci, lângă Liceul de Artă.

Asupra bărbatului a fost găsit un cuțit de tip briceag, cu lungimea totală de 20 cm și lama de 8 cm și suma de bani de 300 lei.

Infractorul a spart geamul magazinului pentru a pătrunde în interior, a distrus camera video de supraveghere și a sustras aproximativ 800 de produse alimentare (cafea, batoane de ciocolată, biscuiți, gumă de mestecat etc.) și cartele telefonice, în valoare totală de aproximativ 2500 lei.

Actele de constatare întocmite de jandami, persoana în cauză și bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here