Bătut și tâlhărit de un tânăr din Băbeni, căruia îi oferise din milă mâncare

0
imagine - ARHIVĂ

Vineri, 29 decembrie 2017, polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat și reținut un tânăr de 23 de ani, din Băbeni, autorul unei tâlhării comise în Râmnicu Vâlcea.

În noaptea de 28 decembrie 2017, polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, fiindu-i sustrași 200 de lei.

Din verificări a reieșit că păgubașul se afla într-un local din Râmnicu Vâlcea, când un bărbat tânăr, pe care nu-l cunoștea, ar fi intrat în vorbă cu el. Acesta i-ar fi spus că vine de la serviciu și că îi este foame, motiv pentru care persoana vătămată l-a invitat să-l însoțească la domiciliu, pentru a-i oferi ceva de mâncare.

Ajunși în scara blocului unde domiciliază “bunul samaritean”, aceasta i-a adus alimente tânărului, iar la un moment dat a fost lovit de individ și i-au fost sustrași 200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea infractorului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, la data de 29 decembrie 2017, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here