Peste 140 de intervenții ale polițiștilor din cadrul IPJ Mehedinți, în ultimele 72 de ore

0

În perioada 19-21 ianuarie 2018, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la peste 140 de evenimente, au aplicat aproape 500 de sancțiuni contravenționale și au constatat peste 20 de infracțiuni.

În ultimele 72 de ore, 456 de poliţişti au acționat, la nivelul județului Mehedinți, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii au organizat peste 25 de acțiuni și au intervenit la 144 de evenimente, dintre care 58 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 22 de  infracţiuni, dintre care 6 au fost constatate în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 456 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 150.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști în domeniul siguranţei rutiere şi pentru salvarea de vieți, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 28 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here