Percheziții în Slatina – traficant de droguri arestat preventiv

0
imagine - ARHIVĂ

În urma a trei percheziții efectuate pe raza municipiului Slatina, a fost destructurată o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data sfârșitul săptămânii trecute, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurori din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Olt, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 3 percheziţii, pe raza municipului Slatina, la locuințele a 3 persoane.

Cei în cauză sunt bănuiți de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracţional organizat.

Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

Substanțele ilicite ar fi fost inițial achiziționate în cantități mari, iar ulterior ar fi fost vândute sub formă de pliculețe.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here