Mehedinți: Circulația feroviară se desfășoară normal între Erghevița și Valea Albă

0

Joi, 01 februarie 2018, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a continuat intervenția de asigurare măsuri P.S.I. la garnitura de tren care transporta substanţe periculoase (motorină), pe raza comunei Șimian, între Erghevița și Valea Albă cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un ofițer și 5 subofițeri. În cursul zilei s-au efectuat operațiuni de transvazare a motorinei din vagonul deraiat într-o autocisternă, precum și de repunere pe șine a vagoanelor deraiate cu ajutorul unei locomotive-macara.

La ora 18.05 s-a efectuat schimbul de efective. La ora 21.45 circulația pe calea ferată a fost deschisă, la faţa locului fiind asigurat, pentru supraveghere, un echipaj format din 5 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Vineri, 02 februarie 2018, la ora 01.50, s-a efectuat al doilea schimb de efective asigurând supravegherea un echipaj format din 4 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă. În prezent se execută operațiuni de transvazare a motorinei din vagonul deraiat, echipajul de pompieri fiind retras începând cu ora 07.15. Circulația feroviară se desfășoară normal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here