Jandarmeria Gorj aduce precizări cu privire la izolarea la domiciliu a unor jandarmi

0
Măsuri de ordine publică asigurate pe timpul manifestațiilor de protest organizate în Târgu Jiu

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la izolarea la domiciliu a unor jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Tudor Vladimirescu” Gorj, facem următoarele precizări

Ca urmare a procedurii anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Gorj, începând cu data de 24 aprilie 2020, pentru un număr de 9 subofițeri contacţi direcți ai unui luptător din cadrul Grupării Mobile Craiova, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost luată măsura izolării la domiciliu pentru 14 zile iar un subofițer a fost internat în spital, în urma testelor a fost confirmat pozitiv.

Urmare a acestui rezultat, față de alți 15 jandarmi din cadrul unității, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu. În acest moment un număr de 24 jandarmi gorjeni se află în izolare la domiciliu iar 1 jandarm se află internat în spital fiind confirmat pozitiv cu COVID-19.

La nivelul unității în cursul acestei dimineți s-a realizat igienizarea și dezinfectarea spațiilor de lucru interioare și exterioare precum și a mijloacelor auto din dotare.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Tudor Vladimirescu” Gorj

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here