Scandalagii din centrul Craiovei – identificați și reținuți

0

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova în dosarul penal constituit ca urmare a altercației ce a avut loc pe strada Popa Șapcă, din Craiova, au fost identificați autorii: B. FELIX, 30 de ani, I. NARCIS, 37 de ani, B. POMPILIU, 37 de ani și P. GABRIEL, 27 de ani, toți din Craiova.

În dimineaţa zilei de ieri, 2 februarie 2018, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare la imobilele în care locuiesc persoanele menţionate, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate mai multe obiecte despre care există suspiciunea că au fost  folosite la comiterea faptei.

După analizarea materialului probator, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reținere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

A fost întocmită propunere de luare a măsurii controlului judiciar, iar unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea şi a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţi pe o perioadă de 60 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here