Nouă studenți în practică la Jandarmeria Gorj

0

În perioada 12 februarie – 09 martie 2017, un număr de nouă studenţi din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” București, anii de studiu I, II şi IV, se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj, pentru desfășurarea stagiului de practică.

Astăzi, în prezența șefilor de structuri din cadrul unității, cei nouă studenți au fost prezentați și repartizați la subunitățile de ordine publică și de pază și protecție instituțională din Târgu Jiu, totodată fiindu-le stabiliți și ofițerii tutori profesionali din aceste subunități pentru efectuarea stagiului de practică.

În prima zi de stagiu, studenții vor desfășura activități de instruire specifice, fiindu-le prezentate misiunile desfășurate de către Jandarmeria Română în județul Gorj, activități ce revin în responsabilitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, urmând să se familiarizeze cu mediul profesional din cadrul structurilor unde au fost repartizați.

Celor nouă studenţi din anii de studiu I, II şi IV din data de 19 februarie li se va alătura în stagiul de practică un student din anul III de studiu care va fi repartizat în cadrul unei structuri de ordine publică, acesta aflându-se în prezent la un stagiu de pregătire în cadrul Jandarmeriei Montane Sinaia.

Doi studenți continuă tradiția de onoare a profesiei părinților care își desfășoară activitatea în cadrul unității, aceștia fiind familiarizați încă din fragedă copilărie cu specificul activității de jandarm.

Toţi studenții la finalul stagiului de practică vor fi evaluați de către o comisie stabilită la nivelul unității, iar rezultatele obținute vor fi transmise la Academia de Poliţie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here