Teatrul Marin Sorescu CRAIOVA – programul spectacolelor susținute în perioada 12 – 20 martie 2018

0
O FEMEIE // 11PLUS1
Ma / 13  MAR/ 19:00 / sala STUDIO
De câte cuvinte avem nevoie pentru a umple o tăcere? Dar de câți pași pentru a îndepărta dorul? Cum învățăm să vorbim despre sentimente, fără a deveni prea vulnerabili? Cred cu tărie că ne întâlnim mereu cu astfel de întrebări și avem nevoie să găsim propriile răspunsuri. Poate nu unul, ci mai multe. În orice formă ar fi ele. Iar unele spectacole îți dăruiesc stări mai puternice decât simplele articulații ale literelor.  mai mult>>
>trailer
>BILETE
SFÂRȘIT
Sâ / 17  MAR/ 19:00 / sala STUDIO
„Sfârșit” este o poveste despre încercarea de a recrea legături, de a găsi ceva, orice, de care să te agăți în momentele de singurătate, de fragilitate. Mă întreb ce îi (mai) leagă pe oamenii care au pus – împreună – „sfârșit” copilăriei, prin descoperirea minciunii, a sexualității, a fricii, a răzbunării.

  mai mult>>
>trailer
>SOLD OUT

NĂPASTA
Mi / 14  MAR/ 19:00 / sala ATELIER
Triunghiul morții, cu obsesia justiției implacabile și a pedepsei imanente – iată ceea ce face ca suflul dens al acestui spectacol longeviv al TNC să fie resimțit si azi, la 15 ani de la premieră, de un public sensibil la tragedia personajelor caragialiene.

 mai mult>>
>SOLD OUT

GAIȚELE
Du / 18  MAR/ 19:00 / sala MARE
„Funerarul și viața în tonuri senzațional-comice, iată rețeta “oltenească” pe care Alexandru Kirițescu (1888-1951) a reușit să ne-o livreze impecabil în cea mai populară piesă a sa, Gaițele, una dintre cele mai îndrăgite de generații succesive de spectatori.”
mai mult>>
>trailer
>SOLD OUT
CEALALTĂ ȚARĂ
Jo / 15  MAR/ 19:00 / sala STUDIO
Adaptare după trei romane de Herta Muller, Cealaltă ţară urmareste istoria personajului Irina si a familiei acesteia din România anului 1989 şi a încercărilor acestora de a părăsi ţară cu destinaţia Germania. Piesa explorează o serie de aspecte asociate cu emigrarea, fenomen legat intrinsec de istoria recentă a României.mai mult>>
>trailer
>SOLD OUT
2 FEMEI CONTEMPORANE // 11PLUS1
Ma / 20  MAR/ 19:00 / sala STUDIO
Spectacolul este o coproducție LINOTIP- Centru independent coregrafic și Centrul Național al Dansului, București. 2 femei contemporane vorbește despre condiția femeii în societatea actuală, despre statut, despre felul în care suntem divizați social și mai ales despre impactul pe care îl are asupra noastră această chestiune. 2 Femei Contemporane este un spectacol care iti propune cu umor si seriozitate o perspectiva asupra acestor problematici.
mai mult>>
>trailer
>BILETE

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here