Râmnicu Vâlcea: Percheziții domiciliare la patru hoți specializați în furturi din autoturisme

0

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniți de cei ai Serviciului Criminalistic și de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat, dispunându-se, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, reținerea acestora. 

Marți, 13 martie 2018, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare în Râmnicu Vâlcea și Păușești Măglași la locuințele a 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de furt calificat, comise în perioada noiembrie 2017 – martie 2018, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din verificări a rezultat că tinerii au forțat portierele mașinilor și au sustras din interiorul acestora diverse bunuri, aceștia fiind bănuiți de comiterea a 8 furturi din autoturisme, iar prejudiciul, recuperat parțial, se ridică la 5.300 de lei.

Inițial, doar 7 dintre cele 8 persoane vătămate au depus plângere, dar în urma cercetărilor, a fost probată și a 8-a faptă de furt, prejudiciul fiind recuperat, înainte ca persoana vătămată să se adreseze poliției cu plângere.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecatoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here