Romulus Bulacu pune sub semnul întrebării reabilitarea drumului care leagă Brezoi de Petroşani

0

Senatorul PNL Romulus Bulacu, a adresat o întrebare Ministrului Transporturilor, Lucian Şova, cu privire la reabilitarea DN7A, drum ce leagă orașul  Brezoi de Petroşani

Domnule Ministru,

Doi ani la rând, amendamentele pe care le-am depus, în calitate de parlamentar, privind reabilitarea DN7A, drum ce leagă orașul  Brezoi de Petroşani au fost respinse. Voineasa, staţiunea care beneficiază de o investiţie de 35 milioane de euro, nu are oportunităţi de dezvoltare, fiind văduvită de starea drumurilor, posibilităţile reduse de cazare, iar mai nou, şi reţeaua de curent ridică mari probleme.

Deşi anul trecut, în luna mai a fost anunţată cu mare fast reabilitarea porţiunii de drum dintre Voineasa şi Obârşia Lotrului, iată că acum, în luna martie, după o perioadă scurtă de ninsoare, accesul în staţiune devine o adevărată provocare. Riscul de a petrece timpul cu maşina în service este mai mare decât acela de a petrece timpul pe pârtie. Se pare că lucrările executate anul trecut au fost de mântuială, deoarece apa scursă de pe versanţi s-a infiltrat în platforma drumului, iar carosabilul este acum vălurit, crăpat şi plin de gropi.

Domnule ministru, cu autoritatea de care dispuneţi, vă rog să-mi comunicaţi când aveţi în plan, demararea reabilitării şi modernizării DN7A, ţinând cont de importanţa pe care acesta o are în dezvoltarea turismului local?

Vă mulțumesc.
Solicit răspuns scris.

Senator
Romulus Bulacu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here