Victor Ponta, președintele PRO România, în vizită la Șimnicul de Sus

0

Victor Ponta, președintele PRO România, a efectuat o vizită în localitatea Șimnicul de Sus pentru a susține candidatura doamnei Nadia Florentina Manda pentru funcția de primar.

Președintele PRO România a declarat că „societatea cere femei puternice în fruntea sa, dar societatea trebuie să înțeleagă un lucru și să se comporte ca atare: puterea vine de la societate spre politicieni, nu invers. Politicienii doar exercită puterea primită, așa cum se pricepe fiecare. Așa că, dacă vreți femei puternice, dați-le putere, dați-le sprijin și mandat. Avem în partid femei înțelepte, capabile, energice”.

Una din aceste femei este doamna Nadia Florentina Manda, o persoană care a fost mereu implicată în politică și în viața comunității, într-un fel sau altul. Așa se explică și hotărârea de a candida pentru Primăria Șimnicul de Sus. A venit natural, ca o datorie și o provocare pentru o femeie puternică. Are studiile, experiența și determinarea de a duce lucrurile la un alt nivel.

Vizita lui Victor Ponta la Șimnicul de Sus nu este întâmplătoare. Este un semnal pentru încrederea în această organizație locală. Dați-i putere și timp doamnei Manda să ducă la capăt PROiectul nostru comun.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here