Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la Romanian Save and Rescue Forum

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat joi, 15 martie 2018, la ”Romanian Save and Rescue Forum”, eveniment găzduit de Comisia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, în Parlamentul României.

Am fost onorat să particip la acest eveniment la care s-au prezentat soluții inteligente pentru combaterea situațiilor de criză. S-a discutat despre eventuale situații care vizează calamități naturale sau orice alte evenimente care pot pune în pericol siguranța cetățenilor. Pe de o parte s-au prezentat sisteme de avertizare a populației, în cazul unor calamități, sisteme de comandă mobile, iar pe de altă parte, echipamente de menținere a ordinii publice. Soluțiile vin în ajutorul instituțiilor de apărare și ordine publică și sunt menite să îmbunătățească viteza de reacție și pot fi aplicate în teritoriu”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În cadrul forumului, în fața autorităților, au venit liderii mondiali în producerea de echipamente menite să protejeze cetățenii în fața calamităților, inclusiv în fața atacurilor teroriste.

Evenimentul a fost organizat sub patronajul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, fiind prezenți președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și președintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, reprezentanți ai Ministerului Apărării, ai Ministerului Afacerilor Interne, dar și reprezentanți ai administrațiilor publice din țară.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here