VÂLCEA: Două fete de 15 și 14 ani, fugite de acasă, au fost depistate de polițiști

0

Polițiștii din Brezoi, Căineni și Sutești, au depistat 2 fete de 15 și 14 ani, dispărute de la domiciliu. Fetele au fost redate în siguranță familiilor.

Joi, 22 martie 2018, polițiștii Poliției orașului Brezoi și cei ai Postului de poliție Câineni au depistat o fată de 15 ani, din Brezoi, dispărută de acasă din data de 19 martie.

În fapt, în seara zilei de 21 martie 2018, polițiștii au fost sesizați de mama fetei că aceasta a fugit de acasă la data de 19 martie, în urma unei discuții contradictorii cu părinții, pe motiv că tânăra are mai multe absențe la școală.

Au fost demarate imediat verificările, fata fiind găsită de poliție în comuna Câineni, la domiciliul unei cunoștințe. Minora a fost redată în siguranță familiei.

În aceeași zi, 22 martie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat o minoră de 14 ani, dispărută de la domiciliul din comuna Crețeni.

La data de 17 martie, polițiștii au fost sesizați de mama fetei, că aceasta a plecat de bunăvoie de acasă, însoțită de prietenul său, un tănăr din comună.

Oamenii legii au început investigațiile, fata fiind depistată în comuna Pirscoveni, județul Olt, la domiciliul bunicilor săi. Minora a fost redată părinților.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here