DOLJ: Bărbat din Cernăteşti pus sub control judiciar, pentru că a furat 5 sticle de şampanie

0

Vineri, 23 martie 2018, în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova l-au depistat pe A. Mircea, de 37 ani, din Cernăteşti, judeţul Dolj, care se sustrăgea cercetărilor şi care la data de 17 martie 2018 a sustras 5 sticle de şampanie, în valoare de 1.041 lei, din incinta unui supermarket din Craiova.

În urma probatoriului administrat, față de A. Mircea s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Sâmbătă, 24 martie 2018, dosarul cauzei a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă a celui în cauză.

Parchetul şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie, promovând-o către Judecătoria Craiova, care a respins propunerea de arestare preventivă şi a dispus faţă de A. Mircea măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here