Pregătiri de Paște alături de mascota Zuby și Iepurașul Zurliu, în Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Între 2 și 5 aprilie 2018, vor avea loc activități pentru copii în centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea – Ateliere de creație, concursuri cu premii și candy bar tradițional, printre surprizele evenimentului

De luni până joi, în perioada 2-5 aprilie 2018, începând cu ora 17:00, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine un spațiu educativ și distractiv, destinat copiilor. Mascota centrului comercial, veverița Zuby, alături de Iepurașul Zurliu, îi așteaptă pe cei mici cu o serie de activități tematice, cu ocazia Sărbătorilor de Paște.

Startul pregătirilor de Paște se va da luni, pe 2 aprilie, începând cu ora 17:00. La atelierul de creație organizat în centrul comercial, copiii vor învăța cum să construiască ouă strălucitoare, cu sclipici, iar în cadrul concursului de dans cu premii, ei se pot întrece în mișcări și sărituri alături de Iepurașul Zurliu și Veverița Zuby. Pictura pe față este inclusă în activitățile zilei, iar copiii vor găsi în centrul comercial și un candy bar, de unde pot gusta preparate tradiționale precum cozonac, plăcintă și turtă dulce.

Marți, pe 3 aprilie, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de surprize speciale, pregătite de Iepurașul Zurliu și Veverița Zuby. Copiii vor fi așteptați în Shopping City Râmnicu Vâlcea cu un atelier de creație, unde vor învăța cum să construiască o decorațiune în forma unui pui, cu ajutorul bețelor de înghețată și diverse tipuri de hârtie.

Cu cât se apropie mai repede Sărbătoarea de Paște, cu atât pregătirile devin mai intense. Pe 4 aprilie, cei mici pot învăța cum să facă ouă cu surprize din cârlige de rufe, diverse tipuri de hârtie-carton și lipici, în cadrul unui atelier educativ. Tot miercuri, cei mici pot participa la jocul interactiv organizat în centrul comercial, în cadrul căruia cele 3 echipe formate vor căuta „Oul Magic”, ascuns în magazinele de pe galerie. De asemenea, vor fi organizate sesiuni de pictură pe față, un dans al iepurașilor, o scenetă cu Iepurașul Zurliu, iar două ouă gigant vor fi amplasate în centrul comercial, gata să fie încondeiate de cei mici.

În ultima zi a evenimentului, pe 5 aprilie, copiii sunt invitați să participe la atelierul de încondeiat ouă de plută cu diferite tipuri de ață, iar creațiile celor mici vor fi prezentate într-un decor special, lângă un candy bar plin de ciocolată. Printre surprizele zilei se numără și pictura pe față, iar în final, cei mici vor primi baloane colorate de la organizatori.

Toți copiii sunt așteptați la Shopping City Râmnicu Vâlcea în perioada 2 și 5 aprilie 2018, între orele 17:00 – 20:00. Zi de zi, de luni până joi, la etajul 1 al centrului comercial, în zona de Food Court, veverița Zuby și Iepurașul Zurliu îi vor aștepta pe cei mici cu pictură pe față, ateliere de creație, concursuri cu premii, și multe alte activități tematice, educative și distractive.

Mai multe detalii despre activitățile care vor avea loc în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here