Percheziții în județul Mehedinți – traficant de droguri reținut de procurorii DIICOT

0

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Mehedinți, în colaborare cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, fiind ridicate droguri de risc și diferite sisteme informatice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, bărbatul în cauză ar fi înființat, întreținut și recoltat o cultură de cannabis de aproximativ 200 de plante, atât pentru vânzare, cât și pentru consum propriu.

Luni, 31 ianuarie 2022, a fost pus în aplicare 1 mandat de aducere la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți, privind pe bărbatul cercetat în cauză, iar în urma administrării probatoriului, față de persoana cercetată a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată unității de parchet competente cu luarea unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here