DOLJ: Şoferi beți depistaţi la volan de poliţişti

0

Duminică, 1 aprilie 2018, în jurul orei 17.15, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Goicea și Bârca, l-au depistat pe T. Marin, de 60 ani, din comuna Goicea, județul Dolj, în timp ce acesta conducea un autoturism pe DJ 561 din localitate, având o concentrație alcoolică de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la Spitalul Segarcea unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În aceeși zi, în jurul orei 20.15, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti l-au depistat în trafic pe C. Adrian, de 33 ani, din Băilești, în timp ce acesta conducea un autoturism pe strada Eroilor, din localitate, având o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Băilești în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi de încredinţarea vehiculului unei persoane despre care ştie că se află sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive.

Au refuzat prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă nu au scăpat de dosar penal 

Ieri, 1 aprilie, în jurul orei 17.15, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea – Formaţiunea Rutieră, l-au depistat pe  M. Florin, de 28 ani, din comuna Giurgiţa, județul Dolj, în timp ce acesta conducea un autoturism pe DJ 561 din aceeaşi localitate, având o concentrație alcoolică de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mort de beat, conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Segarcea unde a refuzat să i se preleveze mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

Dup aproape o oră, la 18.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-au depistat pe R. Tudorel, de 31 ani, din Craiova, jud. Dolj, în timp ce acesta conducea un autoturism pe str. Calea Bucureşti, din localitate.

Întrucât existau suspiciuni că şoferul s-ar afla sub influenţa substanţelor psihoactive, acesta a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova unde a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii existenţei substanţelor psihoactive în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ceva mai târziu, în jurul orei 23.15, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe C. Daniel, de 31 ani, din comuna Întorsura, județul Dolj, în timp ce acesta conducea un autoturism pe strada Calea Afumaţilor, din localitate, având o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul “matrafoxat” a refuzat prelevarea de mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei și s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

Astăzi, 2 aprilie 2018, în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-au depistat pe Z. Cosmin, de 30 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arieş, din localitate, având o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu capul plin de alcool, conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că autoturismul fusese încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de către I. Emil, de 34 ani, din Craiova, care cunoştea faptul că şoferul consumase băuturi alcoolice.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here