Crimă pasională în Râmnicu Vâlcea! Răducanu Remus și-a ucis iubita de numai 15 ani!

0
Imagine-arhivă

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 februarie 2017, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 ore, pentru Răducanu Remus, în vârstă de 47 de ani, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în seara zilei de 12 februarie 2017, Răducanu Remus, în vârstă de 47 de ani, a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.A., prilej cu care a avut un conflict cu minora Teodora Georgiana Pîrvu, în vârstă de 15 ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona spatelui, provocându-i leziuni traumatice grave, care au determinat decesul acesteia.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare. Pe măsura derulării acestora vom revenii cu informații

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here