3 outfit-uri de primăvară IDEALE la birou!

0

Sezonul cald pare să îşi intre în drepturile depline, aşa că se impune o reorganizare a garderobei, astfel încât să fii pregătită cu ţinute în tendinţe, indiferent de locaţia în care trebuie să te prezinţi: la un restaurant fancy, la shopping ori la birou

Totuşi, dacă eşti una dintre acele femei independente, care se bucură de o carieră frumoasă, este necesar să acorzi o mare atenţie pieselor vestimentare pe care le adopţi la birou.

Motivul? La job se impune, de regulă, respectarea unui anumit statut atât în ceea ce priveşte comportamentul, cât şi imaginea. Iar pentru că majoritatea timpului ţi-l petreci la birou, este obligatoriu să îţi adaptezi garderoba ţinând cont şi de acest aspect. 

 

Iată 3 ţinute potrivite pentru zilele în care mergi la job!

5 zile din 7 eşti nevoită să respecţi un program de aproximativ 9 ore pe zi în care este de datoria ta să arăţi impecabil şi, în acelaşi timp, să te simţi şi confortabil. De aceea, înainte să mergi la cumpărături, în cele ce urmează vei descoperi 3 idei de ţinute inedite pentru birou din care să te inspiri.

1. Nu ar trebui să te surprindă faptul că un outfit potrivit pentru job include, în mod evident, cămaşa.

Alături de jeanşi clasici, cu talie înaltă şi pantofi cu toc mic, vei obţine un outfit cel puţin interesant, potrivit atmosferei de la birou. Totuşi, pentru a te asigura că porţi o ţinută în tendinţe, alege o cămaşă cu umeri proeminenţi ori mâneci bufante, în funcţie de modelul care îţi place mai mult.

Intră aici:  http://www.addien.ro/femei/imbracaminte/camasi.html și vei descoperi cămăși ideale pentru a le purta atunci când mergi la job.

2. În zilele în care este mai cald decât de obicei poţi îndrăzni să porţi o fustă conică alături de o helancă croită din bumbac. Pentru că mergi la birou, este indicat să optezi pentru piese vestimentare din gamă de nuanţe nude.

Pe umeri alege să porţi un trenci şi, evident, nu uita de geanta office, menită să îţi completeze ţinuta. Poţi găsi poşete în tendinţe aici, de unde poţi să alegi modelul care îţi place cel mai mult. Un pont util: mizează, totuşi, pe o geantă neagră, căci se va asorta perfect oricărei ţinute business.

3. Un outfit relaxat şi, în acelaşi timp, foarte elegant, poate fi format din pantalonii evazaţi, confecţionaţi din stofa, sacou şi o bluză simplă. Ca să te asiguri că porţi un costum stylish la birou, alege ca pantalonii şi sacoul să fie confecţionaţi din acelaşi material şi, bineînţeles, să se regăsească în aceeaşi culoare. În materie de nuanţe potrivite, mizează pe efectul unui sacou crem, gri sau chiar albastru închis.

Aşadar, a venit vremea să mergi la shopping şi să îţi completezi ţinutele cu item-urile care îţi lipsesc. Cu siguranţă, vei fi apreciată de colegi pentru look-ul fresh de primăvara pe care îl afişezi.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here