Jandarmeria Dolj asigură ordinea publică la Bobotează

0

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestarea religioasă organizată şi desfăşurată cu ocazia Bobotezei, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în cooperare cu lucrători ai I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj şi Poliţiei Locale Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestei activităţi la Catedrala Mitropolitană „Sf. Dumitru” din municipiul Craiova.

Pentru a veni în sprijinul celor prezenţi la această importantă sărbătoare religioasă, se vor institui dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi culoare speciale de acces în scopul creării unor condiţii optime de desfăşurare a activităţii, astfel încât să fie respectate normele de protecţie sanitară şi să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente.

Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj face următoarele recomandări:

  • cei prezenţi să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat;
  • să respecte indicaţiile jandarmilor şi regulile organizatorilor;
  • să păstreze distanţa fizică faţă de celelalte persoane şi să respecte normele de protecţie sanitară impuse de contextul actual pentru prevenirea şi combaterea efectelor virusului COVID-19;
  • în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în apropiere.

Pe parcursul desfăşurării activităţilor, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj nu va face estimări publice ale numărului de persoane prezente, organizatorilor revenindu-le sarcina de a oferi aceste informaţii.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here