Sărbătoarea Paștelui în liniște și siguranță, alături de polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți

0

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox

Peste 200 de poliţişti vor fi în stradă zilnic și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți. 

Astfel, în perioada 6 – 9 aprilie 2018, peste 200 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult.

În fiecare zi, peste 90 de patrule de siguranţă publică, majoritatea auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale .De asemenea, vom asigura prezența la toate lăcașurile de cult de pe raza întregului județ.

Acțiunile vor fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Pe principalele artere din județ vor fi prezenți, zilnic, peste 20 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 9 aparate radar.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula în 12 trenuri de călători, precum şi în 7 staţii şi triaje de cale ferată şi 2 porturi.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here