Prinşi de poliţiştii craioveni la scurt timp după ce au furat banii unui taximetrist

0

Miercuri, 2 mai 2018, în jurul orei 04.45, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați la 112 de către un bărbat de 50 ani, din Craiova, șofer de taxi, care a reclamat faptul că, în timp ce se afla în stația de taxi de pe strada Calea București, clienții săi, i-au furat din parasolar suma de 68 lei, după care au fugit în direcția ”Rotonda”.

La fața locului au fost dirijate patrule de siguranță publică din cadrul secției, care, în urma descrierilor făcute de persoana vătămată, au reușit depistarea, prinderea și identificarea autorilor.

Astfel, s-a stabilit că M. Cătălin, de 19 ani şi T. Alexandru, de 18 ani, ambii din Craiova, au fost cei care au săvârşit fapta respectivă, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Infractorii au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Întrucât existau indicii că cei doi ar mai fost implicaţi în comiterea unor astfel de fapte, s-a luat legătura cu celelalte subunităţi din cadrul IPJ Dolj, aceştia fiind preluaţi pentru efectuarea de cercetări şi de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova.

Astfel, s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a acestora, stabilindu-se că tot ei au fost autorii a două furturi de telefone mobile, fapte comise la data de 30 aprilie 2018, respectiv 2 mai 2018, bunurile fiind sustrase tot din posesia unor şoferi de taxi.

Telefoanele sustrase au fost recuperate şi predate persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, urmând ca la finalizarea acestora dosarele penale să fie înaintate cu propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here