Bărbat din Băilești reținut de polițiști

0
imagine- ARHIVĂ

Joi, 1 octombrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 29 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare. 

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați de o femeie de 66 de ani din Băilești, cu privire la faptul că, vecinul său provoacă distrugeri și o amenință.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul ar fi distrus gardul despărțitor dintre curtea sa şi cea a vecinei sale și porțile de acces în curtea locuinței acesteia. De asemena, cel în cauză ar fi provocat distrugeri, prin aruncarea cu pietre, spărgand astfel un geam termopan de la locuința persoanei vătămate și luneta autoturismului acesteia. Totodată, bărbatul ar fi adresat amenințări atât vecinei sale cât și membrilor familiei acesteia.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here