Amenzi de 55.000 de lei şi peste 200 de metri cubi de material lemnos confiscat, la Malaia

0

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au aplicat amenzi de 55.000 de lei şi au confiscat peste 200 de metri cubi de material lemnos, la Malaia

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice desfăşoară, în mod continuu, activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza judeţului Vâlcea.

Astfel că, în perioada 5 – 7 aprilie 2017, poliţiştii vâlceni, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au verificat două societăţi comerciale, cu puncte de lucru în localitatea Malaia, ce au ca obiect de activitate prelucrarea de material lemnos.

Cu acest prilej, au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, motiv pentru care, poliţiştii au sancţionat contravenţional agenţii economici, cu amenzi în cuantum de 55.000 de lei şi au dispus confiscarea a peste 200 metri cubi de material lemnos, lemn rotund şi lemn de foc, speciile brad, molid şi fag în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here