Primăria Râmnicu Vâlcea a primit 46 de hectare din Dealul Capela – VIDEO

0
Mircia Gutău

Primarul Mircia Gutău a reușit să aducă peste 46 de hectare de pe Dealul Capela în patrimoniul Râmnicului

„Este o zi extraordinară de bună pentru mine, pentru că am reușit un lucru senzațional, un lucru pentru care la un moment dat aveam dubii că se va reuși, având în vedere opoziția celor de la liberali, care în permanență sau opus acestor lucruri, sau opus în permanență lucrurilor bine făcute pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, spunând că îmi voi atrage asupra mea toate laudele.

Este o muncă teribilă pe care o susținem de cam patru ani de zile, și le mulțumesc foștilor consilieri locali care au fost de acord cu această inițiativă. Vreau să mulțumesc direcției Romsilva, domnului Mihăilescu, care era atunci director, celor de la cadastru, deputatului Neață, dar nu în ultimul rând aș vrea să-i mulțumesc lui Costi Rădulescu, președintele Consiliului Județean, care pe ultima sută de metri a avut un rol extraordinar de important pentru ca această hotărâre de guvern să apară.

Este un lucru formidabil să știi că, fiind primar, reuşeşti să aduci în patrimoniul administrației publice 46 de hectare de pădure din Dealul Capela, să ai garanția că în aceste păduri nu se vor face blocuri și să ai garanția că aceste păduri le poți transforma în pădure-parc.

Pe cele 46 de hectare se pot face lucruri formidabile și trebuie să fructificăm șansa că în momentul de față sunt bani prin PNRR pentru revitalizarea și dezvoltarea zonelor verzi” – a precizat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Urmăriți înregistrarea video integrală a interviului acordat de primarul Mircia Gutău

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here