Craiovean reţinut pentru contrabandă cu ţigări

0

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au descoperit în autoturismul unui bărbat de 50 de ani din Craiova, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal. 

Joi, 10 mai 2018, ora 22.30, în urma valorificării unor date de interes operativ, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 50 de ani, din Craiova,  care deținea în autoturismul personal cantitatea de 5.000 pachete de ţigări (100.000 de țigarete) care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal.

Întreaga cantitate de țigări precum și autoturismul au fost indisponibilizate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj.

În cursul zilei de azi, 11 mai 2018, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here