Craiova: A încercat să fugă dar a fost prins la volan fără permis de conducere

0
iamgine - ARHIVĂ

Luni, 28 mai 2018, în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Caracal, au observat un autoturism, care la vederea autospecialei de poliție, a mărit viteza.

S-a procedat la urmărirea acestuia, reușindu-se oprirea după aproximativ 1000 metri, în dreptul unui centru comercial din zonă.

Oamenii legii au solicitat conducătorului auto documentele personale și ale autoturismului, însă acesta nu a putut prezenta documentul de identitate și permisul de conducere.

Din verificările efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto, stabilind că este vorba despre un bărbat de 40 ani, din Craiova, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat şi analizat cu procurorul care supraveghează activitatea de urmărire penală a lucrătorilor secţiei, faţă de craioveanul de 40 de ani a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here