Drobeta Turnu Severin: Nu a oprit autoturismul la semnalul polițiștilor și a fugit lovind două mașini

0

Marți, 19 iunie 2018, la ora 02.50, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu la intersecția cu strada Kiseleff, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu a oprit autoturismul, iar la intersecția străzilor bulevardul Tudor Vladimirescu cu strada Kiseleff, a rupt un indicator de orientare și a avariat ușor două autoturisme parcate regulamentar pe bulevardul Tudor Vladimirescu.

Ulterior, acesta a oprit autoturismul, fiind identificat de către echipajul de poliție.

Oamenii legii au dispus măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Informații actualizate: Tânărul de 20 ani urmărit noaptea trecută de un echipaj al poliției și reținut 24 de ore, a fost prezentat instanței și a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here