TIPS&TRICKS: Investeşte în accesorii de calitate, care nu se vor demoda niciodată!

0

Fără îndoială, ne place foarte mult să fim în pas cu moda. Devorăm pagini întregi de reviste, admirând articole care ne fură privirile şi ne îndrăgostim la prima vedere de o sumă de piese cheie, despre care ni se spune că nu ar trebui să ne lipsească din garderobă în acest sezon. Din nefericire, acestea reuşesc rareori să ne încânte privirea mai mult de câteva săptămâni sau luni. De aceea, este util să investim şi în produse care promit calitate şi rezistenţă în timp şi care nu se vor demoda imediat.

Cumpără mai puţin, alege bine, fă produsul să dureze

Aşadar, rămâi axată pe calitate şi pe conceptul de eleganță atemporală. Lasă-te cucerită de simplitatea luxului şi ţine cont de ce sfaturi le dau designerii iubitorilor de frumos. Alege să cumperi lăsându-te mai puţin influenţată de preţul produsul şi mai degrabă de adevărata lui valoare practică şi estetică. Pentru accesorii cum ar fi genţile, fă alegeri înţelepte şi investeşte în unele de calitate, deoarece acestea vor fi purtate de mai multe ori la rând, în sezoane repetate. Poţi găsi online genţi de la The 5th Element, realizate din materiale de calitate şi lucrate cu simţ estetic.

Croielile clasice sunt o alegere sigură

Cele mai multe articole lansate în momentele de glorie ale trendului (care au trecut de mult), poate mai repede decât te aşteptai, aveau o croială care ieşea din tipare şi care crea un contrast flagrant cu nevoile şi cerinţele tale practice. De aceea, probabil te-ai bucurat puţin timp de produsul respectiv, mai târziu, fiind nevoită să îl schimbi cu un altul, deoarece nu se potrivea unei majorităţi de ţinute. Aici se poate vorbi de produsele cu un design foarte încărcat şi complicat. La capitolul încălţăminte, întâlnim adesea prin vitrine modele de pantofi şi sandale care ies în evidenţă, foarte accesorizate, care, de altfel, pot fi purtate doar la anumite tipuri de ţinute şi numai la evenimente speciale. Pentru a te bucura mai mult de încălţămintea achiziţionată, optează pentru modele simple şi fine, pe care să le poţi asorta chiar şi la o ţinută de birou. Poţi să vezi aici ce modele de încălţăminte îţi oferă site-ul şi te poţi inspira pentru următoarea pereche potrivită!

Calitatea primează, întotdeauna

Atunci când cauţi produse care să te însoţească pretutindeni de-a lungul timpului, trebuie să fii atentă la calitatea materialului. Acesta trebuie să facă faţă cu brio trecerii timpului. Pielea naturală este o alegere excelentă, deoarece, pe lângă durabilitate, prezintă o elegantă incontestabilă. Pentru a evita formarea „ridurilor” şi pentru a ajuta materialul să îşi păstreze elasticitatea, este indicat să aplici ulei special pentru piele, în zonele care prezintă cute. De asemenea, este recomandat ca articolele din piele să fie ţinute în dulap sau în interiorul unei cutii, separat de celelalte articole.

Prin urmare, chiar dacă investiţia unui produs de înaltă calitate este una mai consistentă pe moment, dovada faptului că ai făcut o alegere potrivită îşi va spune cuvântul în timp. Vei observa că, făcând shopping inteligent, te vei bucura mult mai mult timp de articolele preferate şi de confortul oferit de acestea.

 

 

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here