3 recomandări de locaţii pentru luna de miere, în funcţie de interese

0

Organizarea unei nunţi este destul de obositoare pentru viitorii miri, motiv pentru care ei trebuie să îşi ia răgaz câteva zile după aceasta pentru a se relaxa înainte de a se întoarce la job. Bineînţeles, oamenii au gusturi diferite, iar destinderea înseamnă altceva pentru fiecare în parte, motiv pentru care în acest articol vei regăsi sugestii diverse.

Astfel, dacă tu şi iubitul tău urmează să vă căsătoriţi şi încă nu aţi reuşit să vă puneţi la punct concediul de după nuntă, nu dispera! Încă aveţi timp pentru a vă rezerva ceva de neuitat.

Iată trei locaţii perfecte pentru luna de miere:

  1. Thailanda

Cu siguranţă, ai văzut o mulţime de poze absolut superbe din această ţară şi ai afirmat de multe ori că, la un moment dat, ţi-ai dori să ajungi acolo. Acum e momentul! De exemplu, oferte pentru circuite în Thailanda găseşti pe site-ul Karpaten.ro, la preţuri excepţionale. Avantajul unui asemenea circuit este că ai posibilitatea de a vizita mai multe locuri, de a avea activităţi pe care doar tu cu viitorul soţ le-ai putea face, dar şi de a vă relaxa singuri, câteva zile, fără grup. Bineînţeles, acesta poate reprezenta şi un loc ideal pentru şedinţa foto de după nuntă, cunoscută şi sub numele de trash the dress.

2. Israel

Presupunând că amândoi sunteţi persoane credincioase şi vreţi să îi mulţumiţi lui Dumnezeu pentru că v-a adus împreună, un circuit în Țara Sfântă este ceea ce aveţi nevoie. Dă click pe acest link pentru a vedea datele când se organizează plecările, preţurile, dar şi cum arată itinerariul fiecărei zile în parte. Fără îndoială, o să vă facă plăcere să vedeţi locuri atât de pline de însemnătate pentru credincioşi, dar pe care puţini au ocazia să le viziteze. Sigur că veţi avea ocazia şi de a vă face propriul program în anumite zile.

3. Paris

În cazul în care sunteţi două persoane romantice şi v-ar plăcea să vizitaţi un oraş european, nu există altul mai potrivit ca Paris, capitala Franţei. Fii sigură că această alegere se va dovedi una inspirată, mai ales dacă vă place să mergeţi şi să vă plimbaţi cât e ziua de lungă. O să aveţi ocazia de a vizita Turnul Eiffel, care oferă o privelişte cu adevărat impresionantă, catedrala Notre-Dame, dar şi muzee sau parcuri superbe. Cu certitudine, vor fi câteva zile pe care nu le veţi uita curând.

Aşadar, alege împreună cu soţul tău o locaţie pentru luna de miere care să prezinte interes pentru voi. Dacă vreţi relaxare deplină, Thailanda poate fi o variantă excelentă, iar dacă sunteţi persoane credincioase, Țara Sfântă o să vă impresioneze. Pe de altă parte, Parisul vi se potriveşte în cazul în care sunteţi doi romantici incurabili!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here