Jandarmii gorjeni au obținut rezultate excepționale în finala campionatului de șah organizat la Brașov

0

În perioada 23-27 iulie 2018, în municipiul Brașov, peste 60 de șahiști s-au întrecut pentru câștigarea etapei finale a Campionatului Național de Șah al Ministerului Afacerilor Interne, competiția desfășurându-se în sistem “elvețian”, împărțiți pe două niveluri de clasificare.

Din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Tudor Vladimirescu” Gorj au participat plt. adj. șef Târban Constantin și plt, maj. Ion Codruț, care au făcut parte din lotul Jandarmeriei Române.

Competiția de șah pune accent pe antrenamentul intelectual al sportivilor, participând la dezvoltarea proceselor cognitive umane – capacitatea de concentrare, gândirea logică, memoria, observația sau analiza. În urma desfășurării competiției, câștigătorii au fost premiați vineri, 27 iulie 2018, în cadrul unei festivități, unde Jandarmeria Română a obținut cele mai bune rezultate, constând în obținerea locului I, IV și VI la categoria clasificați.

Totodată, echipa Jandarmeriei Române din care au făcut parte și cei doi jandarmi gorjeni a obținut și diploma “Cea mai combativă echipă din cadrul turneului”.

Colegii noștri au o vastă experiență a concursurilor organizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, unul din ei fiind prezent la ultimele nouă ediții ale Campionatului de Șah al M.A.I. iar ambii la cele organizate interinstituțional la nivel județean și la nivelul unității noastre.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Tudor Vladimirescu” Gorj

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here