Mehedinți: 138 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în weekend

0

La sfârșitul săptămânii, poliţiştii Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe principalele sectoare de drum din județul Mehedinți, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 68720 lei, iar ca măsură complementară au fost reţinute în vederea suspendării 14 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. Polițiștii au controlat 152 de autovehicule și au legitimat 168 persoane.

Astfel, 61 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 30 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 conducători auto au fost sancţionaţi pentru diferite abateri si 7 sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor.

Astăzi, 13 august 2018, radarele vor fi amplasate după cum urmează:

DN6: Drobeta Turnu Severin – Şimian – Prunişor –Tamna – Lunca Banului – Arginești

DN56A: Şimian – Hinova – Rogova – Vânju Mare – Cujmir

DN6: Valea Cernei – Bahna

Pe raza orașului Baia de Aramă

Pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin

Bd. Mihai Viteazu – bd. I.C.Batianu –  bd. Revolutiei-str. W. Mărăcineanu

Bd. T. Vladimirescu – bd. N.Iorga – Calea Timisoarei – bd. Carol I – C.D.T.S.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here