Horațiu Guță: Târgu Jiu, un nou Silicon Valley!

0

Horațiu Guță cere Primăriei Târgu Jiu să demareze URGENT procedurile de preluare a fostei Fabrici de Confecții

Candidatul PPU (sl) pentru Primărie a început deja discuțiile pentru înființarea , în această locație, a unui HUB de tehnologie și business, un Centru de Educație, Inovație, Antreprenoriat și Afaceri .

Tinerii au nevoie URGENT de locuri de muncă acasă ! Cei plecați, trebuie să se întoarcă ! Nu ne mai permitem să găsim scuze. Eu vin cu soluții și cu fapte!” – spune Horațiu Nicolae Guță.

Horațiu Nicolae Guță, candidatul PPU (sl) pentru Primăria Târgu Jiu a solicitat autorității locale să înceapă, în procedură de urgență, demersurile legale pentru preluarea de către municipalitate a fostei Fabrici de Confecții din Târgu Jiu.

Ruinele care acum îi întâmpină pe cei care intră în orașul lui Brâncuși, locul părăginit care nu a interesat pe nimeni în ultimii 30 de ani, trebuie să se transforme, în viziunea Lui Horaţiu Nicolae Guță, într-un adevărat campus , unde tineri competenți și creativi, antreprenorii locali, companiile mari de tehnologie, multinaționale de top, își vor găsi un spațiu comun, atractiv pentru a produce inovație, profitabilitate IT și tehnologie.

Municipiul Târgu Jiu nu are nici un motiv să nu devină un nou Silicon Valley, care să determine dezvoltarea explozivă a comunității. Tinerii noștri deștepți pleacă de acasă nu pentru că nu le place orașul, pleacă pentru că nu se pot dezvolta ! Văd viitorul lor aici, acasă la ei, iar noi trebuie să fim capabili să le oferim un loc unde să primească suport și mentorat, slujbe plătite bine, facilități și confort. Eu vreau ca ei să simtă că nu au nici un motiv să își dorească un alt oraș, pentru că tot ce visează găsesc în orașul lor!”- a declarat Horațiu Nicolae Guță.

Proiectul care urmează să fie dezvoltat în locația pe care acum o ocupă fosta Fabrică de Confecții este inițiativa unui tânăr inginer IT, Narcis Strinu, care a acceptat invitația PPU (sl) de a candida pentru un post de consilier local tocmai pentru a putea să transforme în realitate acest vis ambițios.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here