Mehedinți: Arme și muniție găsite în acoperișul unei case din Strehaia

0

Arme şi elemente de muniţie ridicate de poliţişti de la locuinţa unui bărbat din oraşul Strehaia – Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cercetările continuă sub coordonarea unui procuror.

Luni, 20 august 2018, poliţiştii oraşului Strehaia au fost sesizaţi de către un bărbat de 65 ani din localitate, cu privire la faptul că în timp ce renova acoperișul locuinței a găsit mai multe elemente de muniţie şi două pistoale a căror provenienţă nu o cunoaşte.

La fața locului s-au deplasat specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal.

Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de muniţie si cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a se dispune măsuri în vederea stabilirii provenienţei elementelor de muniţie si armelor.

 

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here