Vrei propria afacere? Acum o poți avea! Participă la concursul de selecție planuri de afacere

0

Prin proiectul ATELIERUL DE ANTREPRENORI se poate beneficia de fonduri nerambursabile 100%, dar și de îndrumare și activități suport pentru  a deveni un antreprenor de succes!

În acest sens, Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează concursul de selecție planuri de afaceri în urma căruia vor fi  finanțate 38 de afaceri noi cu până la aproximativ 37000 de euro (maximum 164.518,65 lei/afacere).

La concurs pot participa persoane care au participat la cursurile de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului (in perioada mai – august 2018) și persoane din Regiunea Vest care nu au participat la cursuri (vor putea fi finantate maximum 3 afaceri care vor fi înființate de cei care nu au participat la activitățile de formare din cadrul proiectului).

Metodologia de selecție a planurilor de afaceri este publicată  pe site-ul:  https://startupatelieruldeantreprenori.projects.uvt.ro/noutati-si-infomatii-utile/metodologie-selectie-planuri-de-afaceri/

Concursul se desfășoară în două etape:

  • Evaluarea planurilor de afaceri depuse de participanți
  • Prezentarea planurilor de afaceri de către participanți (pitch-uri)

Informații utile legate de acordarea finanțării:

  • Fondurile nerambursabile se acordă doar afacerilor non-agricole care vor fi înființate în cadrul proiectului în anul 2019, în mediul urban din Regiunea Vest
  • În cadrul fiecărei afaceri trebuie înființate cel puțin 2 locuri de muncă.

Perioada pentru depunerea planurilor de afaceri este 3–21 septembrie 2018, conform celor menționate în Metodologia de selecție.

Cei care vor fi selectați pentru a primi finanțare și a-și dezvolta afacerea vor beneficia de mentorat și consiliere personalizate, precum și de alte activități suport pentru succesul afacerii: stagiu de practică într-o companie cu domeniu de activitate similar, Școli de Afaceri, sprijin și monitorizare din partea echipei proiectului în vederea implementării planului de afaceri și utilizării în condiții optime a finanțării nerambursabile obținute.

„Atelierul de antreprenori” este este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non–agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis: România Start-Up Plus.

Date de contact:

Universitatea de Vest din Timișoara, B-dul Vasile Pârvan, nr.4, Et. 1, sala DAIP (vis-a- vis de Aula Magna), Timișoara, jud. Timiș

Persoane de contact

Dl. Daniel Brindescu – Coordonator organizare concurs planuri de afaceri

E-mail: daniel.brindescu@e-uvt.ro

Dna. Ciuferescu Simona – Expert informare

E-mail : simona.ciuferescu@e-uvt.ro

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here