Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și de către secțiile de poliție urbane

0
imagine - ARHIVĂ

Începând de luni, 3 septembrie 2018, cetățenii se vor putea adresa și secțiilor de poliție din Craiova pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar.

Venind în întâmpinarea nevoilor cetățenilor Craiovei, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost luate toate măsurile organizatorice și de pregătire a personalului, astfel încât activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar să se desfășoare de la sediile tuturor secțiilor de poliție din Craiova, iar cetățenii să aibă de așteptat un timp cât mai scurt pentru obținerea documentelor respective.

Astfel, începând de luni, 3 septembrie 2018, la nivelul celor șase secții de poliție din Craiova vor funcționa stații de lucru operate de lucrători specializați, care vor permite eliberarea certificatelor de cazier judiciar atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

Cetățenii interesați se vor putea adresa unităților de poliție pentru obținerea acestor documente, având asupra dumnealor documentele de identitate, verificările în bazele de date și eliberarea certificatelor de cazier judiciar urmând a fi făcute pe loc, eliminându-se astfel timpul de așteptare.

Facem precizarea că persoanele care solicită aceste documente se vor putea prezenta la oricare dintre secțiile de poliție din Craiova, indiferent de adresa de domiciliu, nefiind obligatorie adresarea solicitării către secția de poliție competentă din punct de vedere teritorial la adresa de domiciliu.

Programul de funcționare pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar la secțiile de poliție din Craiova va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 13.00, iar eliberarea certificatelor este gratuită.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here