Vâlcea: Cuțite, sânge și cătușe, toate din iubire

0
imagine ARHIVĂ

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 20 septembrie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de inculpata S.M.M

În cursul zilei de astăzi, 20 septembrie 2018, inculpata S.M.M. (aflată în stare de reţinere) urmează a fi prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în seara  zilei de 19 septembrie 2018, inculpata S.M.M., în vârstă de 17 ani, s-a deplasat la locuinţa prietenului său, persoana vătămată B.M., cu care avea o relaţie de aproximativ un an de zile. La un moment dat între cei doi s-a iscat o ceartă, ocazie cu care inculpata S.M.M. l-a lovit în mai multe rânduri, cu un cuţit tip briceag pe care l-a achiziţionat în cursul zilei de 19.09.2018.

Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova,  iar potrivit fişei de constatări preliminare s-a stabilit că persoana vătămată a prezentat leziuni ce necesită pentru vindecare 25 zile timp de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here