Sună a premii de nota 10 la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0
  • 1000 de cadouri pe loc, pentru un început școlar activ
  • 3 mari premii, la tombola de pe 23 septembrie 2019

Noul an școlar se anunță de nota 10 la Shopping City Râmnicu Vâlcea. Cumpărăturile pentru 9 septembrie 2019 aduc nu mai puțin de 1.000 de cadouri garantate, dar și ocazia de a câștiga unul dintre cele 3 mari premii.

Rechizitele, ghiozdanele și toate cele necesare pentru noul an școlar pot însemna ore întregi petrecute în magazine, dar campania Back to School din Shopping City Râmnicu Vâlcea premiază fiecare 100 de lei cheltuiți în centrul comercial cu un stick de memorie de 8GB sau cu un rucsac pliabil pentru copii (la alegere, în limita a 1.000 de premii).

Tot ce trebuie să facă părinții este să meargă la Info Point cu bonul/bonurile (maximum 2) care însumează cei 100 de lei, în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile, și să aleagă cadoul. În plus, se pot înscrie și la tombola pentru unul dintre cele 3 mari premii, ce va avea loc pe 23 septembrie:

Premiul 1: 1 PC ALL-IN-ONE + 1 Imprimantă multifuncțională

Premiul 2: 1 Trotinetă electrică

Premiul 3: 1 Laptop 2 în 1

Campania se încheie pe 22 septembrie, iar mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Râmnicu Vâlcea, precum și de pe pagina de Facebook.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here