Autoturisme cuprinse de flăcări în parcarea unui magazin din Drăgășani

0
imagine ARHIVĂ

Marți, 9 octombrie 2018, la ora 19.57, pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au intervenit în localitatea Drăgășani, pe strada Popa Șapcă, în parcarea unui magazin, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a constatat că flăcările se propagaseră la încă un autoturism parcat în imediata apropiere. În timpul incendiului, un copil în vârstă de 6 ani și o femeie în vârstă de 31 ani au suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Până la stingerea incendiului, elementele combustibile ale autoturismului de la care s-a declanșat incendiu au ars în proporție de 80 %, iar cel situate în imediata apropiere a fost afectat în proporție de 25%. Persoanele cu arsuri au primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SMURD, după care au fost transportate la UPU Vâlcea pentru îngrijiri suplimentare.

Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare a autoturismului.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here