Un nou magazin electro-IT se deschide în Shopping City Râmnicu Vâlcea

0
  • Magazinul Flanco va fi inaugurat pe 12 octombrie, la parterul centrului comercial
  • Reduceri speciale pentru clienți valabile în perioada 12 – 15 octombrie

Shopping City Râmnicu Vâlcea își extinde oferta comercială și inaugurează un nou magazin destinat pasionaților de tehnologie. Vineri, 12 octombrie 2018, Flanco, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse IT&C, electronice și electrocasnice deschide la parterul centrului comercial cel de-al patrulea magazin din oraș și îi așteaptă pe clienți cu o serie de surprize.

În perioada 12 – 15 octombrie, Flanco le oferă cumpărătorilor o extra reducere de 15%, aplicabilă tuturor produselor electro-IT disponibile în magazin, indiferent de prețul acestora. Promoția se aplică pe loc, la casele de marcat. Oferta de inaugurare include și posibilitatea achiziționării produselor în 15 rate fără dobândă, cu pre-aprobare în 10 minute, fără adeverință, pentru achiziții de peste 1.500 lei, prin credit Cetelem, opțiune destinată clienților care vor să cumpere cât mai multe electronice și electrocasnice, la preț redus, încă de la prima vizită în magazin.

Pe lângă produse la prețuri pentru orice buzunare, clienții vor putea beneficia și de o gamă variată de servicii, precum transport până la ușa casei, garanție extinsă sau asigurare pentru dispozitive mobile (telefon, laptop, tabletă).

Pentru a pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse și servicii, care se adaptează constant cerințelor și nevoilor lor, alte noi magazine au fost inaugurate de curând pe galeria comercială, respectiv Musse, Dovani și Moneygram. De asemenea, tot în această toamnă, brandurile House și Cropp vor deschide primele magazine din regiune în Shopping City Râmnicu Vâlcea, întregind astfel oferta de fashion a centrului comercial.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Despre Flanco

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1400 de angajați, compania deține o rețea de 130 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 92 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de Linkedin.

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here