Cele mai bune cadouri pentru nașii de cununie

0

Atunci când porniți la drum, în calitate de soț și soție, alături de părinți și cei dragi, vă sunt alături și nașii, considerați a fi părinții spirituași al noii familiei. Și cum românii sunt recunoscuți pentru faptul că țin la tradiție, nu ai cum să ignori cadoul pe care urmează să îl oferi acestora fie înainte de nuntă, fie după fericitul eveniment. Și, pentru că este destul de dificil să găsești cadoul perfect, avem pentru tine câteva sugestii.

Produse electrocasnice

Unul dintre cadourile care se potrivesc de minune cu această ocazie este un produs electrocasnic. Interesați-vă din timp dacă nu cumva nașii voștri ar avea nevoie de un uscător de rufe, un cuptor mai bun, o mașină de făcut pâine, un aparat de preparat cafea și multe altele, și în acest caz, problema este rezolvată. Puteți chiar lăsa rușinea la o parte și să adresați această întrebare chiar nașilor, pentru că în acest fel veți ști exact spre ce produs să vă îndreptați atenția, și nu riscați să dați bani frumoși pe ceva care sigur nu au nevoie, sau nu este pe placul lor.

Accesorii pentru bucătărie/grătar

Dacă nașii voștri sunt persoane care adoră să petreacă timp în bucătărie, și mai ales să aibă invitați la masă, atunci accesoriile pentru grătar sau pentru bucătărie sunt perfecte. Evident, veți alege ceva de bună calitate, cum ar fi un set de pahare din cristal, un set pentru picnic, set de farfurii din porțelan fin și multe altele. Mai încolo, puteți completa cadoul de acum și cu șorțuri de bucătărie cu mesaje haioase, dacă simțiți că sunt genul de persoane care adoră să râdă și sunteți deja buni prieteni, nu doar nași și fini.

Set pentru baie

Un set pentru baie, alcătuit din prosoape și halate de baie, evident de foarte bună calitate, poate reprezenta o excelentă sugestie de cadouri. Chiar și mica lor minune nu trebuie uitată, pentru că de fiecare dată când vor ieși de la duș, și se vor relaxa câteva clipe după acest moment, vor adora să simtă senzația pe care plușul o oferă pielii. Eventual, alături de acest set, poți completa și cu unul de aromaterapie, pentru ca experiența să fie una care să le amintească de o zi la SPA.

Ceasuri pentru el și ea

Ceasurile de mână sunt un cadou potrivit pentru a fi oferit părinților spirituali, pentru că sunt acel gen de dar care este nu doar estetic, cât și practic. Dacă nu vreți să le luați fiecăruia un ceas de mână, atunci optați pentru unul de birou, personalizat cu numele lor, dar și data nunții voastre. De asemenea, există multe modele care mai sunt prevăzute și o ramă foto, în care aceștia își pot înrăma fotografia care le este cea mai dragă.

Bijuterii

Deși nu par un cadou obișnuit, să știți că sunt foarte apreciate. Evident, este un cadou care se potrivește mai bine acelor nași care susțin că nu au nevoie de nimic, că au de toate. Optează drept cadou pentru nașa un set format din cercei și un pandantiv, în timp ce pentru nașul butoni și un ac de cravată din aur reprezintă cea mai bună alegere. Pentru un dar cu adevărat special, încearcă să oferi bijuteriile într-o casetă specială, personalizată, și pe care să o folosească și după.

O zi la SPA

Înainte sau după nuntă, puțină relaxare nu strică niciodată. Așa că avem o sugestie de cadou care, cu siguranță, nu va fi unul care să le fie indiferent. Da, exact, vorbim despre o zi la SPA, unde vor fi răsfățați și se vor simți ca niște adevărate vedete. Sună bine, nu?

Icoane

Pentru nașii care pun accent pe lucrurile spirituale, o icoană argintată cu patronul casei sau sfântul al cărui nume îl poartă unul dintre ei este o idee excelentă de cadou. De asemenea, puteți opta și pentru o icoană pe lemn, dar în acest caz veți fi nevoiți să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar.

Obiecte tradiționale

Nașii voștri adoră obiectele tradiționale? Atunci este chiar ușor să poți găsi cadoul perfect pentru ei, deoarece sunt multe magazinele care se ocupă cu comercializarea de astfel de produse. Chiar dacă nu găsiți ceea ce căutați la magazinele din oraș, aveți oricând posibilitatea să optați pentru cele de pe internet, iar oferta este una mai mult decât generoasă. Gestul vostru va fi unul pe placul lor, cu siguranță!

O excursie

Dacă vă permiteți să ridicați miza de prima dată, o excursie de trei zile, cu toate cheltuielile incluse, reprezintă o idee de cadou pe care nu au cum să nu o îndrăgească, mai ales dacă sunt genul de persoane care adoră să viziteze locuri noi. De asemenea, trei zile de evadare, doar ei doi, poate fi pentru ei pauza de care aveau nevoie pentru a se redescoperi și a fi un cuplu mai unit ca niciodată. Și totul datorită vouă!

Obiecte de artă

Pentru nașii care adoră frumosul și arta, un tabou sau o sculptură realizată de un artist cunoscut poate fi cadoul perfect. Sau, de ce nu, dacă vă place ideea de a oferi un tablou, dar nu drept operă de artă, comandați unul gen colaj sau imagini cu mesaj, dar de bun gust.

Nu uitați de tort

Înainte de a încheia, mai avem o ultimă recomandare pentru voi doi, de care ar fi bine să țineți cont. Nu contează care este cadoul pentru care ați optat amândoi, dar un buchet de flori și tortul nu au voie să lipsească. Și pentru că vrei ca totul să fie perfect, comanda tort de la o cofetarie online. Alege una care să corespundă cel mai bine cerințelor tale. Nu-ți face griji, este imposibil să nu găsești una, iar dacă nu știi niciuna, nu-i nimic caută pe internet cofetarii Ploiesti, Craiova, Deva sau care este orașul vostru, și sigur vei afla informații intersante în acest sens. Fiți atenți să alegeții doar torturi de bună calitate, din ingrediente proaspete, și cu un gust pe placul nașilor, și așa gestul vostru va fi unul foarte apreciat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here