Gorj: Percheziţii în comuna Baia de Fier

0

Poliţişti din cadrul IPJ Vâlcea și IPJ Gorj au efectuat 2 percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Baia de Fier, județul Gorj

Având în vedere dosarul penal aflat în lucru la nivelul Secției nr. 7 Poliție Rurală Măldărești în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, poliţiştii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Măldărești și cei ai Poliției orașului Horezu, sprijiniți de cei din cadrul IPJ Gorj și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, la două locații situate în comuna Baia de Fier, Județul Gorj, locații folosite de persoana bănuită de furt calificat.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, s-a reușit probarea în parte a activității infracționale a bărbatului de 33 de ani,  bănuit de comiterea unui furt din locuință în localitatea Măldărești, care a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, a dispus măsura controlului judiciar față de bărbatul din localitatea Baia de Fier, pentru o perioadă de 60 de zile, activitățile de supraveghere urmând a fi realizate de polițiști din cadrul Poliției orașului Novaci, județul Gorj.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here