Doljeanul Ilie Marian Cristian a găsit o geantă cu peste 3000 de lei și a predat-o polițiștilor

0

Luni, 6 noiembrie 2017, la sediul Secției 3 Poliție s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care le-a povestit polițiștilor că a găsit o geantă în care se află o sumă mare de bani.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat, stabilind că este vorba despre Ilie Marian Cristian, de 50 ani, din comuna Secui, județul Dolj. Acesta a declarat faptul că, în aceeași zi, în jurul orelor 12.45, în timp ce se deplasa pe strada Impăratul Traian din Craiova, a găsit o geantă de damă, culoare negru, în care a observat o sumă importantă de bani, precum și documente de identitate.

Doljeanul a verificat zona pentru a identifica persoana care a pierdut geanta respectivă, însă nu a putut observa pe nimeni. Imediat, acesta s-a deplasat la sediul Secției 3 Poliție și le-a predat polițiștilor geanta în care a fost găsită suma de 3370 lei și documente de identitate.

În momentul în care bărbatul le povestea polițiștilor detalii privind locația unde a găsit geanta, proprietara acesteia, Stanca Maria, de 60 de ani, din Craiova, s-a prezentat la sediul unității de poliție. Astfel, polițiștii i-au predat craiovencei geanta cu toate bunurile, iar craioveanul a fost felicitat de polițiști pentru gestul său dovedind stfel, încă o dată, că spiritul civic există.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here