Campania VERDE LA EDUCAȚIE PENTRU CIRCULAȚIE derulată în Râmnicu Vâlcea și Drăgășani

0

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, în cadrul Campaniei naționale „Verde la educație pentru circulație”, IPJ Vâlcea și Lidl au organizat lecții interactive, în Râmnicu Vâlcea și Drăgășani

Activitățile s-au desfășurat în parcările magazinelor Lidl, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe bulevardul Dem Rădulescu, și municipiul Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu.

Poliția Română și LIDL continuă să contribuie la educația rutieră a copiilor, prin campania națională ”Verde la educație pentru circulație”. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și constă în lecții interactive de educație rutieră, organizate simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară.

„Verde la educație pentru circulație” este un proiect de tradiție, care își propune, an de an, să aducă în atenția copiilor și părinților siguranța rutieră. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung, numărul și gravitatea accidentelor rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse. În cadrul evenimentului anual, cei mici află de la polițiști ce reguli de circulație trebuie să respecte în drumul lor spre școală, locul de joacă sau către casă, prin lecții interactive.

Anul acesta proiectul va avea în plus o componentă de joc cu întrebări legate de cunoștințe generale despre circulația pe drumurile publice, activitate care se va numi ”Surpriză sau amendă?”

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here