Olt: Pompierii vâlceni au stins un incendiu produs în comuna Leleasca

0
imagine - ARHIVĂ

Marți, 30 octombrie 2018, la ora 08.36, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie în comuna Leleasca, județul Olt.

Până la stingerea incendiului, au ars: o bucătărie de vară, construită din lemn cu învelitoare din carton bitumat, pe o suprafaţă de circa  6 metri pătrați, o magazie, construită din lemn cu învelitoare din carton bitumat, pe o suprafaţă de circa 12 metri pătrați, un adăpost de animale, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 22 metri pătrați, circa 2 tone de lemne de foc, aproximativ 200 kg de coceni si alte bunuri depozitate în anexe. De asemenea, au fost degradate circa 1 tone de cereale (grâu și porumb).

Incendiul a fost stins de pompierii vâlceni în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Leleasca. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here